AYDIN / NAZİLLİ - İstiklal İlkokulu

İstiklal İlkokulu

Dumlupınar Mahallesi 56 Sokak No.30 Nazilli/AYDIN
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir... Okulumuzu, öğrenmeyi öğrenen bir kurum haline getirmektir. GÜVEN -KARŞILIKLI SAYGI-PAYLAŞIM -TUTARLILIK-DÜRÜSTLÜK -AÇIKLIK YARATICILIK-SORUMLULUK -ADALET-HERKESİN MUTLULUĞU
Misyon
Bizler; özgür düşünebilen, öğrenmeyi öğrenen, toplumla ve kendisiyle barışık, bilime evrensel ve toplumsal değerlere inanan, değişim ve gelişime açık, güvenilir ve tutarlı davranış sergileyen, çevre bilincine sahip, mükemmeli yakalamaya çalışan, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Gıda İsrafını Önleme Slogan Yarışmasında Aydın İl 1. liği kazanmıştır. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Çocuk gözüyle 23 Nisan Yarışmasında Aydın İl 2. liği kazanmıştır.
Başma : 08:50 12:00 Bitiş : 12:50 14:20
Şehiriçi minibüsleri
2 Resmi Özel Eğitim Servisi ve 1 Özel Taşıma Servisi
DUMLUPINAR MAHALLESİ 56 SOKAK NO:30 NAZİLLİ-AYDIN
Merkez
Sportif Etkinlikler
2021/2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK SATRANÇ,İYEP VE GÖRSEL SANATLAR KURSLARI AÇILMIŞTIR.AYNI ZAMANDA VELİLERE YÖNELİK 1.KADEME OKUMA-YAZMA KURSU VE KUR´AN-I KERİM KURSU AÇILMASI PLANLANMAKTADIR. ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA AKIL OYUNLARI VE MASA TENİSİ KURSLARIDA AÇMAYI PLANLAMAKTAYIZ.
Bilimsel Etkinlikler
2021/2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN GENÇLİK MERKEZİNİN DESTEKLERİYLE YÖRÜK ALİ EFE MÜZESİ NYSA ANTİK KENTİ, APHRODİSİAS MÜZESİ GEZİSİ GİRİŞİMLERİMİZ OLMUŞTUR.
Okulumuz e-Twinning 2 Avrupa ve 2 Ulusal Kalite Etiketi İle Ödüllendirilmiştir.