AYDIN / NAZİLLİ - İstiklal İlkokulu

CHATTER KIDS,ANIMAL LOVERS PROJEMİZ VE E-GÜVENLİK GÜNÜ KUTLAMASI

Chatter Kids,Animal Lovers-Konuşkan Çocuklar,Hayvan Severler eTwinning Projesi

eGüvenlik Günü Kutlaması

Nazilli'de görev yapmakta olan 8 İngilizce öğretmeni bir araya geldik.Chatter Kids,Animal Lovers-Konuşkan Çocuklar,Hayvan Severler adlı bir proje oluşturduk.Proje kuruculuğunu İngilizce Öğretmenleri Özgecan Pazarlı (Nazilli İstiklal İlkokulu) ve Merve Ebru Köker(Çapahasan İlkokulu)yapmaktadır.İlçemizden projeye katılan öğretmenlerimiz şöyle:

Aslı Özcan-Cumhuriyet İlkokulu

Ayşe Karaduman-İsabeyli İlkokulu

Fatma Turgan-Yavuz Selim İlkokulu

Gülçin Özdemir-Mastavra İlkokulu

Sema Tomuş-Cumhuriyet İlkokulu

Serap Uykur-Cumhuriyet İlkokulu

Ayrıca 5 İtalyan,1 İspanyol ve 1 Romanyalı ortağımızla işbirlikçi etkinlikler yapıyoruz.Amacımız İngilizce'yi verimli konuşma etkinlikleriyle hayvanlar hakkında bilgi alışverişinde bulunmaktır. Öğrencilerimiz sosyal aktiviteler yaparken hem yeteneklerinin farkına varacak hem de çok eğleneceklerdir. Birbirleriyle İngilizce konuşurken de özgüven kazanacaklar. WEB 2 araçlarını kullanarak özgün tasarımlar oluştururken çok eğlenecekler.Bu yıl 8 Şubat eGüvenlik Gününü çevrimiçi bir toplantı ile kutladık.Toplantıya yabancı ortaklarımız da okullarından katıldılar.Her okul eGüvenlik farkındalığı kazandıracak sloganlarını hazırlayıp posterleriyle toplantıya katıldı.Toplantıda öncelikle internette güvenle gezinirken dikkat edilmesi gereken ipuçlarını içeren bilgilendirici video izlendi.Ardından her okul tek tek söz hakkı alarak sloganlarını ve posterlerini diğer paydaşları ile paylaştılar.Öğrencilerimiz farklı ülkelerden ve okullardan arkadaşları ile tanıştıkları için çok mutlu oldular.

23-02-202223-02-202223-02-202223-02-2022

Yayın: 23.02.2022 - Güncelleme: 23.02.2022 16:23 - Görüntülenme: 1935